03.06.2013, 17:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.06.2013, 17:33 uživatelem LovelyMaii. Edited 1 time in total.)
(14.04.2013, 16:21)Dex Napsal(a): Hmm... jak tak přemýšlím, tak si myslím, že pár blindbagů bych si koupit mohl. Ale to se zase bojím... napochodovat do obchodu a kupovat tam poníky
Víš jak se jedna malá holka tvářila na mě?
Když už jsme u toho..
Jednou jsem zašla do hračkářství... no.. trochu trapně jsem se cítila... upoutalo mě něco jiného ale záměrem bylo jít k poníkům... jak jsem tak koukala na to něco, přišla tam malá holka.. s mámou a babičkou. Začali mluvit něco o tom že ne tady těch máme doma 102 včera jsme to počítali (mám dojem že mluvily o LPS -LittlesPetShop) a taky něco o tom, že mají doma všechny poníky ale ne Spika. Bavily se o ponících a ta holčina dělala jakoby to znala prostě nejlépe Njn... Pak jsem šla kolem ní a podívala se na ni. Z jejích očí se dalo doslovně číst co si právě myslí : Vždyť ani nevíš co to Spike je tak na mě nečum.
Ano tohle přesně se dalo poznat. Jenže já pak zašla k poníkům a prohlížela Backround poníky a říkala jejich jména (ve smyslu tady toho ne AppleFritter mám atd.) aniž bych četla ty jména, a pak si vzala Trixie.. joo Ta koukala
Konvička varuje: Nejsem normální... otočte své pomeranče a odejděte do země vycházejícího slu-... chci říct do země vycházejícího čaje...
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej