14.06.2013, 15:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.06.2013, 16:19 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
Merrie: Za stejnou cenu se dá koupit i v českých a slovenských hračkářstvích. U nás set stojí 249 Kč. Lotus není sestřička, ale jedna ze Spa ponies.
Zecora se možná někdy objeví v blindbazích, ale nejspíš to nebude tenhle ani příští rok. Teď je na trhu 6. řada a v 7. ani v 8. nebude. V 7. budou tři Wonderbolti a v 8. Flim, Flam a nějaký figurky ze setů v crystal verzi (Cadence, Granny Smith, Lotus Blossom, Big Mac, Gilda. Já dávám přednost těm normálním a mám pocit, že Zecoru jinak než v crystal verzi asi už neuvidíme, pokud se v BB někdy objeví.
EDIT: fixed
Zecora se možná někdy objeví v blindbazích, ale nejspíš to nebude tenhle ani příští rok. Teď je na trhu 6. řada a v 7. ani v 8. nebude. V 7. budou tři Wonderbolti a v 8. Flim, Flam a nějaký figurky ze setů v crystal verzi (Cadence, Granny Smith, Lotus Blossom, Big Mac, Gilda. Já dávám přednost těm normálním a mám pocit, že Zecoru jinak než v crystal verzi asi už neuvidíme, pokud se v BB někdy objeví.
EDIT: fixed
Brahmavihára – buddhistické L&T

„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora