24.06.2013, 22:42
ne ne chlazení je v pořádku nejde přes 45°C
a bylo to ovladačem nainstaloval jsem 301.42 no a už to je dalo by se říct v pořádku (už nemusím kupovat auto poslepu ) DirectX mám to nejaktualnější co moje grafika podporuje
jenže teď nastal problém že se mi začali špatně vykreslovat textury jak v "menu" tak i při závodech
to zelené nad tím autem je "rozmázlá" textura a ty "kostičky" (to bíle,šedivé... je zbytek "reklam" co se ukazují při spouštění
co jsem se tak ze zvědavosti dočetl tak to prý může způsobit vysoké taktování
zkusím podtaktovat a uvidí se jak to dopadne
ale ještě před tím zkusím toto
a bylo to ovladačem nainstaloval jsem 301.42 no a už to je dalo by se říct v pořádku (už nemusím kupovat auto poslepu ) DirectX mám to nejaktualnější co moje grafika podporuje
jenže teď nastal problém že se mi začali špatně vykreslovat textury jak v "menu" tak i při závodech
to zelené nad tím autem je "rozmázlá" textura a ty "kostičky" (to bíle,šedivé... je zbytek "reklam" co se ukazují při spouštění
co jsem se tak ze zvědavosti dočetl tak to prý může způsobit vysoké taktování
zkusím podtaktovat a uvidí se jak to dopadne
ale ještě před tím zkusím toto
Citace:-Pomocí Install Manageru (v přidat nebo odebrat programy) odinstaluj ATI ovladače
-stáhni si Driver Sweeper ulož na plochu a nainstaluj
-vyrestartuj PC do safe modu, to uděláš takto: Start > vyhledávací políčko > msconfig > boot (druhé odleva) > odškrtni Safe Boot (nouzový režim)
-v safe modu zapni Driver Sweeper, označ pouze AMD - Display
-dej Analyse a poté Clean
Vyrestartuj zpět do normálního režimu (msconfig > boot > odškrtni safe boot zpátky)
Stáhni si poslední ovládače. Snad to teda pomůže, jestli je problém s grafickým ovládačem.
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Dune - Can't Stop Raving
DA