24.06.2013, 23:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.06.2013, 23:38 uživatelem Gris. Edited 1 time in total.)
Konečně jsem měl čas se na to podívat. Pár postřehů, spoiler free:
Dle očekávání film řeší dospělejší témata, příjemným překvapením bylo, že jsou to celkem aktuální věci.
Film byl až pozoruhodně podobný první dvojepizodě seriálu
A vůbec to byli staří známí poníci, jenom v lidské podobě. Opravdu svět za zrcadlem, byť trochu pokřiveným
Také proto si nemyslím, že je nějaká šance na spin-off, musel by se s MLP dělit o postavy
Ocenil jsem zachování konzistence "speciálních efektů"
Humor byl celkem inteligentní a pěkně narážel na původní seriál
Konec je trochu přehnaný
Hodně pobavil smích na camripu, který vůbec neodpovídal cílové skupině
Animace pony Twilight s křídly je divná
Jeden spoileroidní: [spoiler: Ochota Twilight obětovat svůj život v Equestrii už moc nefungovala poté, co něco podobného udělala Rainbow Dash ve Wonderbolt Academy. Na druhou stranu je tam pěkná návaznost na to, že Twilight tehdy dostala cennou lekci o přtelství, kterou teď aplikovala.]
Titulky budou, jenom musím(e) nejdřív zamakat na FiW, abyste měli na co koukat na FF.
Dle očekávání film řeší dospělejší témata, příjemným překvapením bylo, že jsou to celkem aktuální věci.
Film byl až pozoruhodně podobný první dvojepizodě seriálu
A vůbec to byli staří známí poníci, jenom v lidské podobě. Opravdu svět za zrcadlem, byť trochu pokřiveným
Také proto si nemyslím, že je nějaká šance na spin-off, musel by se s MLP dělit o postavy
Ocenil jsem zachování konzistence "speciálních efektů"
Humor byl celkem inteligentní a pěkně narážel na původní seriál
Konec je trochu přehnaný
Hodně pobavil smích na camripu, který vůbec neodpovídal cílové skupině
Animace pony Twilight s křídly je divná
Jeden spoileroidní: [spoiler: Ochota Twilight obětovat svůj život v Equestrii už moc nefungovala poté, co něco podobného udělala Rainbow Dash ve Wonderbolt Academy. Na druhou stranu je tam pěkná návaznost na to, že Twilight tehdy dostala cennou lekci o přtelství, kterou teď aplikovala.]
Titulky budou, jenom musím(e) nejdřív zamakat na FiW, abyste měli na co koukat na FF.
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.