28.06.2013, 13:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.06.2013, 13:53 uživatelem Nasut. Edited 1 time in total.)
Martin: Nehledej logiku tam, kam nepatří. Pinkie byla (alespoň podle mě) v EQG úplně dokonalá, měla nejlepší hlášky a scénky. Twi sice mohla vědět, jak svý tělo ovládat, nicméně nikdy neviděla žádnýho člověka, tim pádem nevěděla, že lidi choděj "po zadních". Jakmile viděla toho kluka, zjistila to a chodila normálně - to je právě ono - to tvoje pozorování. Nemáš šanci něco odkoukat, když si nikdy předtim neviděl, jak někdo něco takovýho dělá, jedině metodou pokus-omyl. Dveře si prostě chtěla otevřít magií a nešlo to, tudíž narazila. Nejde o to, že by si je nemohla otevřít rukou, ale nečekala to. A to, že jí to spike neřekl? Ty bys začal kámošce vyjmenovávat, co všechno jí chybí (a určitě bys nezapomněl ani na jednu věc... třeba roh...), kdybys byl sám najednou z draka psem? A grafika? Já jsem naopak rád. MLP:FiM jsem si zamiloval částečně kvůli grafice a mám jí rád takovou, jaká je. Jsem rád, že se EQG od tohohle trendu neodchýlily a že grafika zůtala stejně krásně jednoduchá, roztomilá a tak. Já to vlastně ani nevnímám jako film, ale spíš jako fakt povedenou epizodu MLP:FiM - a takový zamyšlení na konec - kdo kdy řekl, že se film v kině má nějak lišit od seriálu, co dávaj v televizi? Myslim tim propracovánim, animací atd. atd. Vždyť jsou to jen hejbací obrázky a stejně, jako si film můžeš pustit v telce, můžeš i seriál promítnout v kině.
Fluttrershy's a best pony
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front
Lidi se prej od zvířat odlišujou tim, že myslej... No já nevim, ale asi žiju v zoo...
Rada do života: Minulost nezměníš, přítomnost je vlastně už pryč a budoucnost neovlivníš - proč něco řešit?
Anti Everything and Everyone front