28.06.2013, 14:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.06.2013, 14:46 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
Takže to mám chápat tak, že v rámci "kamarádství" mám přátelům nakecávat, že vypadají skvěle, že nejsou tlustí, a když by jim chyběla podstatná část těla, kterou před chvílí měla, tak mám dělat, jako že nic, j? Ee, kámo, ten pila ti vzala noh.. ale nic
Spikevi to zrovna problémy moc nedělalo, co jsem si tak všiml..
Ano, Twilight běží proti člověku, kterého sice my jakožto diváci uvidíme až těsně před tím, ale ona ho ve svém zorném poli nevidí (schválně jsem si tuhle scénu našel teď v tom kinoripu - před školou úplně vymeteno, Twilight se k ní rozběhne, a najednou proti ní jde chlápek se psem - podle záběru kamery jde z uzavřeného dvora.. a hlavně, Spike se celou dobu dívá do boku, a přitom, když Twilight zastaví, tak chlápek je ještě v jejím zorném poli a ne ve Spikově.. ehm..)
Jde o to, že za seriál v televizi se obecně nepožaduje vstupné
Ad prosklené dveře: vždycky se mi povedlo včas zabrzdit tím spíš nechápu lidi, kteří jimi "prošli"
Spikevi to zrovna problémy moc nedělalo, co jsem si tak všiml..
Ano, Twilight běží proti člověku, kterého sice my jakožto diváci uvidíme až těsně před tím, ale ona ho ve svém zorném poli nevidí (schválně jsem si tuhle scénu našel teď v tom kinoripu - před školou úplně vymeteno, Twilight se k ní rozběhne, a najednou proti ní jde chlápek se psem - podle záběru kamery jde z uzavřeného dvora.. a hlavně, Spike se celou dobu dívá do boku, a přitom, když Twilight zastaví, tak chlápek je ještě v jejím zorném poli a ne ve Spikově.. ehm..)
Jde o to, že za seriál v televizi se obecně nepožaduje vstupné
Ad prosklené dveře: vždycky se mi povedlo včas zabrzdit tím spíš nechápu lidi, kteří jimi "prošli"