04.07.2012, 18:51
(03.07.2012, 19:08)NorthernCross Napsal(a): A vlastně až do přečtení té analýzy jsem si moc neuvědomovala, jak velká paralela je mezi mým životem a FiM... začala jsem se dívat v době, kdy jsem ani po půl roce v novém městě neměla kamarády, a říkám si, že možná poníci mě nakopli k tomu, abych s tím chtěla něco dělat. Takže rozhodně potvrzuju, že poníci působí terapeuticky pro sociálně vyloučené jedince.
Co se týče té paralely, tak mi to docvaklo po prvních pár dílech - možná je to tím, že těch zážitků, které se podobají příběhům vyprávěným v MLP je v mém životě docela dost (ne všechny, ale rozhodně víc analogií než jsem našel kde jinde). Některé věci tak jemně připomenuly, že je v životě pár věcí, které stojí za to znova zvážit. No a hlavně poníci byli ve správný čas na správném místě
PS: Podle studie jsem 80% Unhappy, 20% Moderate
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive