09.07.2013, 19:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2013, 19:42 uživatelem Alkel u3. Edited 1 time in total.)
Jako hymnu. Trochu se mi nelíbí ta zdejší neustálá snaha pojmenovávat věci a za každou cenu něco mít - viz můj názor na maskota cz/sk fandomu . Mně samotnému se příliš nelíbí, když se vymyslí další "oficiální" část reprezentace fandomu (ať už to znamená cokoliv, blargh), ačkoliv zrovna to co zmínil Darm, s tím bych problém vůbec neměl - to bylo úžasný a nevadilo by mi, kdyby se na pozici té hymny dosadila právě tato písnička.
Stejně si ale myslím, že klasifikovat cokoliv takového jako hymnu je zbytečné a trochu násilné - mnohem radši bych viděl, kdyby se takovou nepsanou "hymnou" stalo něco, co se bude pravidelně spontánně zpívat na srazech apod., i kdyby to měli být pink fluffy unicorns
Stejně si ale myslím, že klasifikovat cokoliv takového jako hymnu je zbytečné a trochu násilné - mnohem radši bych viděl, kdyby se takovou nepsanou "hymnou" stalo něco, co se bude pravidelně spontánně zpívat na srazech apod., i kdyby to měli být pink fluffy unicorns