13.07.2013, 12:00
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.07.2013, 12:04 uživatelem Ajdrianpony. Edited 4 times in total.)
Bože byly to ty nejůžasnější chvíle mojeho života.. při každé vzpomínce na hru a nebo na Dashi, se kterou jsem ty chvíle strávil se mi chce brečet.. Ten poslední den sem probrečel téměř celý, dokonce jsem ještě v pracovní době místo práce hrál a doufal sem že ji ještě naposledy uvidím .. nepřišla a nedala mi ani kontakt nic ... Nezbývá než to přetrpět a doufat že ji příště zase alspoň na pár dní uvidím ...
Tímto bych rád poprosil všechny kdo by náhodou měli kontakt na poníka jménem Dashie ( se kterou jsem často na videích ) aby mi ho prosím poskytl, když bude tak hodný ... protože bez ní můj svět fantasie nikdy nebude kompletní a to mně moc bolí ....
Zde přikládám její obrázek kdyby si někdo nemohl vzpomenout ...
Tímto bych rád poprosil všechny kdo by náhodou měli kontakt na poníka jménem Dashie ( se kterou jsem často na videích ) aby mi ho prosím poskytl, když bude tak hodný ... protože bez ní můj svět fantasie nikdy nebude kompletní a to mně moc bolí ....
Zde přikládám její obrázek kdyby si někdo nemohl vzpomenout ...