14.07.2013, 11:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.07.2013, 11:17 uživatelem Ccody. Edited 1 time in total.)
jednoho dne mi při zapínání začal cvakat HDD (co vteřina to cvaknutí) tak si říkám: "to si budu muset koupit nový HDD." ukázalo se mi "Vítejte" mno přestal cvakat a začal pípat PC? (zas co vteřina to pípnutí)
včera při garden party kdy hudba jela víc než dost někdy odpoledne začala znít dost zdeformovaně a různě přeskakovala logicky jsem usoudil že bude jen škráblý CD hodil jsem jiný a za deset min znovu
nechal sem jí tedy vypnutou za 15min do mě hučel strejda ať to zas rozjedu koukám tedy ze zvědavosti do procesů a co tam nevidím
byla tam nějaká IP která začínala na 227 podíval jsem se tedy až dolů kde zas byl setup.exe nic jsem neinstaloval
v minulosti jsem se s těma procesama už setkal ale nevěnoval jsem tomu moc pozornost
když jsem ty procesy ukončil tak bylo všecko oka
dnes ráno mi nešel ani zapnout PC doslova po hodině a půl se mi to podařilo
měl jsem v pokoji ticho a to já nemám moc rád tak jsem vytáhl nějaké CD s hudbou narval to do externí mechaniky a ono to nehraje? (opravdu mám hudbu na CD to je divné že? )
tak jsem zavřel otevřel WINAMP označil vše co bylo na CD stiskl enter a pc se restartoval snad nemusím psát že se mi zas povedl zapnou po hodině
ještě 2 měsíce musí vydržet jen dva měsíce
edit: hudba mi nehraje v žádném přehrávači
včera při garden party kdy hudba jela víc než dost někdy odpoledne začala znít dost zdeformovaně a různě přeskakovala logicky jsem usoudil že bude jen škráblý CD hodil jsem jiný a za deset min znovu
nechal sem jí tedy vypnutou za 15min do mě hučel strejda ať to zas rozjedu koukám tedy ze zvědavosti do procesů a co tam nevidím
byla tam nějaká IP která začínala na 227 podíval jsem se tedy až dolů kde zas byl setup.exe nic jsem neinstaloval
v minulosti jsem se s těma procesama už setkal ale nevěnoval jsem tomu moc pozornost
když jsem ty procesy ukončil tak bylo všecko oka
dnes ráno mi nešel ani zapnout PC doslova po hodině a půl se mi to podařilo
měl jsem v pokoji ticho a to já nemám moc rád tak jsem vytáhl nějaké CD s hudbou narval to do externí mechaniky a ono to nehraje? (opravdu mám hudbu na CD to je divné že? )
tak jsem zavřel otevřel WINAMP označil vše co bylo na CD stiskl enter a pc se restartoval snad nemusím psát že se mi zas povedl zapnou po hodině
ještě 2 měsíce musí vydržet jen dva měsíce
edit: hudba mi nehraje v žádném přehrávači
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Dune - Can't Stop Raving
DA