16.07.2013, 04:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.07.2013, 04:04 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
A abych nešetřil chválou, tak se mi moc líbí i princezny, Lyra (, jen mi tam schází magická aura kolem rohu) a trošku jiná Lyra je nádherně stylizovaná (to naproti seš ty? ). Mně osobně tyhle obrázky sedly víc než tvá předchozí tvorba.
Líbí se mi styl prošlý Flutters a Dashie. Něco v tomhle stylu bych si dokázal představit vylepenýho u mě doma. Akorát FS je moc vlevo (kousíček hřívy mimo papír vypadá divně, buď bych FS udělal větší s velkým přesahem, nebo kolem ní nechal dost místa) a Dashie mi taky nepřijde nejlíp umístěná v ploše. Vpravo je spousta prázdnýho místa a Dashie je namáčknutá u kraje. V hřívě hapruje duha. Chybí ti tam modrá (to co vidím je asi křídlo) a červená dole bejt nemá. Ucho vypadá podivně. Má divnej protáhlej tvar a vychází z oka. [spoiler: Zajímalo by mě, jak by vypadal touhle technikou nakreslenej můj zebra stallion v odstínech šedi. Milý ježíšku... ]
EDIT: Koukám, že ti v profilu taky lítá Discordova dcera
Líbí se mi styl prošlý Flutters a Dashie. Něco v tomhle stylu bych si dokázal představit vylepenýho u mě doma. Akorát FS je moc vlevo (kousíček hřívy mimo papír vypadá divně, buď bych FS udělal větší s velkým přesahem, nebo kolem ní nechal dost místa) a Dashie mi taky nepřijde nejlíp umístěná v ploše. Vpravo je spousta prázdnýho místa a Dashie je namáčknutá u kraje. V hřívě hapruje duha. Chybí ti tam modrá (to co vidím je asi křídlo) a červená dole bejt nemá. Ucho vypadá podivně. Má divnej protáhlej tvar a vychází z oka. [spoiler: Zajímalo by mě, jak by vypadal touhle technikou nakreslenej můj zebra stallion v odstínech šedi. Milý ježíšku... ]
EDIT: Koukám, že ti v profilu taky lítá Discordova dcera
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora