16.07.2013, 20:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.07.2013, 20:14 uživatelem DJChaos. Edited 4 times in total.)
(16.07.2013, 19:56)Seran Napsal(a): A scéna se muže přisvětlit. Na norm kameře se shodí ISO a nemělo by to vadit
To je fakt no v prípade mojej kamery si ISO manuálne nezhodím, túto možnosť totiž limituje práve režim pre nahrávanie v 200fps, čo sa týka mikrofónu v mojom prípade mám objektív vo veľkosti špendlíkovej hlavičky takže zoom a ostrenie nie je vôbec počuť a ide o Dolby Digital mikrofón, jeden z tých "lepších" čo sa ku kamere dá samostatne dokúpiť a nie je na ňom počuť ani šmátranie po kamere keď človek doslova nerýpe nechtami do plastu Ale mikrofón externý by bol určite lepší a neviem ako (nemám to odskúšanie), neakým spôsobom sa dá u kamier Sony chytiť synchrón priamo v SW pomocou timecodu (netreba nič prikladať a serkať sa stým jednoducho len chytím 2 záznamy a niekde v Premiere to synchronizujem jedným klikom) no neviem ako, to treba vykúmať (samozrejme treba v kamerách nahodiť rovnaké časové pásmo a tak) ale ešte som to nerobil, keby si vedel ako je to len o kus menej roboty s editáciou...
//
(16.07.2013, 20:00)Honzdir Napsal(a): A barevná korekce je nutná, v dnešní době se bez toho film neobejde a barva hodně určuje atmosféru celé scény
Mám k dispozícii strihovú kartu (Matrox RT.X2) takže keby sa dala využiť stačí povedať, má geniálne možnosti aj čo sa týka farieb.