17.07.2013, 01:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 17.07.2013, 01:46 uživatelem Tuxik. Edited 1 time in total.)
(17.07.2013, 01:12)Zmok Napsal(a): Ale docela mi tam vaděj ty anglický jména. K těm ostatním jménům, který zněj vcelku exoticky, se mi vůbec nehoděj.
Zřejmě narážíš na Night Breeze. Rwakkovi draci reprezentují osobu a někteří si hold jméno svého draka určili (včetně schopností).
(17.07.2013, 01:12)Zmok Napsal(a): Divnej pocit jsem měl při čtení tý části v reptořím hnízdě. Tam byli oddělený od zbytku letky, v bezprostředním nebezpečí smrti, který si už museli jasně uvědomovat, a klidně se nahlas smějou, myslej na sex a kdo ví co. Jestli je to běžný dračí chování, tak by možná stálo za to to vysvětlit.
Pokud vím, tak jediný kdo se neustále smál a měl zvrhlé myšlenky byl Night. Tobě to možná přišlo divný, ale mě to pobavilo. Když už jsem se řehtal, pak to bylo hlavně v situacích s Nightem. Toto chování tedy nebude typické pro draky jako spíše pro tohoto jedince, který se chová jak perverzák, co má tvrdě spadeno na dračice
Ale opět: chyba bude v osobě, která dala svému drakovi schopnost "předávač vášně", čímž vytvořil zázemí pro potencionálního úchyla
"You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"