28.07.2013, 14:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.07.2013, 14:22 uživatelem Bublushka.)
Teď jsem dokoukala filmík a jsem nadšená. Nečekala jsme od toho nic a překvapilo mě to, protože mě to náramně bavilo. Písničky byly pěkné, vtipy se taky dařily a všichni byli takoví hezcí. Příběh něbyl jinak umělý a přehnaý, ale přesně takový jako to máme u poníků rádi. Bylo to příjemné poukání na vydržení těch pár měsíců do nové řady. A asi to zkouknu víckrát protože je to fakt bezva. Nevím jak vám, ale mě se to moc líbilo. Možná jsou některý díly s poníkama lepší, ale to je uplně fuk. Film se povedl a mám z něho radost. Kdybych šla od kina vím, že bych nelitovala .
No a proč to Pinkie věděla? prostě protože je to Pinkie, pá svůj Pinkie sense a prostě je hustá. Já myslím že oná ví víc věcí než všichni poníci v Equestrii.
Všem kdo film ještě neviděl přikazuju si ho sehnat když máme k mání bezvadný titulky... bylo to fakt bezva, věřte mi. Škoda, že to nedali do kin... šla bych
bezva recnze, přesně tak to vidím taky,bylo to bezva jen tu Celestii a Lunu neudělali moc hezké, ale není každý den posvícení
a docela bych brala vedlejší seriál z druhého světa, protože mě zajímá, co se tam děje.
Jo a jdesi blbě zvykat zas na pony
No a proč to Pinkie věděla? prostě protože je to Pinkie, pá svůj Pinkie sense a prostě je hustá. Já myslím že oná ví víc věcí než všichni poníci v Equestrii.
Všem kdo film ještě neviděl přikazuju si ho sehnat když máme k mání bezvadný titulky... bylo to fakt bezva, věřte mi. Škoda, že to nedali do kin... šla bych
(28.07.2013, 12:27)Morning Star Napsal(a): První trailer nahnal strach, druhý obavy zažehnal a po zhlédnutí musím říct, že film je super. Jestliže jsem seriálu vždycky napařoval plnou 10, pak tomuhle musím dát poctivých 8,5. K dokonalosti tomu hold něco chybí.
bezva recnze, přesně tak to vidím taky,bylo to bezva jen tu Celestii a Lunu neudělali moc hezké, ale není každý den posvícení
a docela bych brala vedlejší seriál z druhého světa, protože mě zajímá, co se tam děje.
Jo a jdesi blbě zvykat zas na pony
I have something from every pony...
I love books
I am crazy and i love fun
I am rude and I tell what I mean
I am hypersensitive
I like apples
I love animals, and I have rabbit
And I don't know to speak english
Pinkie is the best...
I love books
I am crazy and i love fun