08.08.2013, 22:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.08.2013, 22:26 uživatelem Dreit. Edited 2 times in total.)
Hezký PC, podobný jsem přitáhnul před dvěma lety ze školy. Mimochodem ten spodní disk mám doma, kapacita je myslím 2GB a PalimpSest mi psal "too slow for benchmark" Vejde se na to čistej Debian (ten si bral 640MB když jsem to zkoušel posledně) v textovym režimu ("konzole"), na Pentiu 200MHz shozenym na 75MHz (níž nešel) to lítalo jak o život
edit: Tyhle desky mám pocit neumí větší disky jak asi 8GB, alespoň tak to bylo u mě. Naštěstí u Debianu existuje jeden fígl jak připojit a používat větší disk. Na původní (2GB) disk jsem si dal oddíl /boot se zavaděčem a na druhý disk (160GB) jsem dal zbytek. PC si našlo 2GB disk, zavaděč si našel 160GB disk a začal chrochtat z něj.
edit: Tyhle desky mám pocit neumí větší disky jak asi 8GB, alespoň tak to bylo u mě. Naštěstí u Debianu existuje jeden fígl jak připojit a používat větší disk. Na původní (2GB) disk jsem si dal oddíl /boot se zavaděčem a na druhý disk (160GB) jsem dal zbytek. PC si našlo 2GB disk, zavaděč si našel 160GB disk a začal chrochtat z něj.
http://89.111.97.62/
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
-- Jára da Cimrman
Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co se proti tomu dá dělat.
-- Jára da Cimrman