19.08.2013, 11:46
jop já vím..scaner je,ale furt v opravě....
ok dám další nové obrázky..(je jich více,ale dám postupně)
jinak sorry za papír..kreslila jsem to na chalupě a tam jsem lepší zase nenašla...*facehoof* a taky sorry za anatomii...už často kreslím z hlavy..jen se někdy inspiruju obrázkem..pokud ano napíšu
tak jako první je tu dárek pro moji kamarádku(mé oc Brian chodí s její oc v RP)
ok když jsem se nudila..napadlo mě nakreslit má ocčka..ale dala jsem naopak pohlaví(ta "obrácená klisna") té poděkuju díky textovce..za něj(teda ní) nemůžu
Purple mě jako hřebec dostala xD
a dál:
tohle je kreslené podle nějakého obrázku..ale ne úplně..spíš ta póza,ale toho předního kopyta si nevšímat..nevěděla jsem jak ho tam nakreslit
tak tohle mělo být pro Monterku,ale kreslím to znovu
1) blbě vyfocené
2) a hnusné to je xD
takže až zase budu mít čas..dokreslím ji a líp vyfotím(omg já chci zpátky skenner)
a poslední..zase něco do textovky
děkuji za pozornost,bo kritiku.bo nevím co xD
ok dám další nové obrázky..(je jich více,ale dám postupně)
jinak sorry za papír..kreslila jsem to na chalupě a tam jsem lepší zase nenašla...*facehoof* a taky sorry za anatomii...už často kreslím z hlavy..jen se někdy inspiruju obrázkem..pokud ano napíšu
tak jako první je tu dárek pro moji kamarádku(mé oc Brian chodí s její oc v RP)
ok když jsem se nudila..napadlo mě nakreslit má ocčka..ale dala jsem naopak pohlaví(ta "obrácená klisna") té poděkuju díky textovce..za něj(teda ní) nemůžu
a dál:
tohle je kreslené podle nějakého obrázku..ale ne úplně..spíš ta póza,ale toho předního kopyta si nevšímat..nevěděla jsem jak ho tam nakreslit
tak tohle mělo být pro Monterku,ale kreslím to znovu
1) blbě vyfocené
2) a hnusné to je xD
takže až zase budu mít čas..dokreslím ji a líp vyfotím(omg já chci zpátky skenner)
a poslední..zase něco do textovky
děkuji za pozornost,bo kritiku.bo nevím co xD