22.08.2013, 12:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.08.2013, 12:37 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
Největší papír, co mám, je A4. A věř mi, zaplním je celé Ne, já vím, jak to myslíš. Ale kreslit 1 postavičku na celou stránku mi přijde jako plýtvání. Ano, když dělám něco sám, tak většinou použiji celou A4, ale to je celá scéna. Na A3 tu nemám místo (víš, nábýtek a vůbec všechno jsem si zařídil na míru podle toho, jak chci žít. Všechno perfektní, jenom jsem jaksi nepočítal s tím, že bych chtěl někdy kreslit ).
Uvidíme, uvidíme.. příště. Problém je, že si z hrubé skici těžko kdy představím, jak to bude vypadat (dokud to nemá alespoň barvy, tak si říkám "no fuj, co to je, vždyť to ani náhodou nevypadá jako to, co jsem chtěl nakreslit") a pak samozřejmě zlaté pravidlo, že jedna čára navíc zmrší celý obrázek.. a teď se, chlape, snaž to opravit.. Což není zase ke škodě, "practice makes perfect"..
Jasné, ale k něčemu, co "teče" mě asi nepřemluvíte
Uvidíme, uvidíme.. příště. Problém je, že si z hrubé skici těžko kdy představím, jak to bude vypadat (dokud to nemá alespoň barvy, tak si říkám "no fuj, co to je, vždyť to ani náhodou nevypadá jako to, co jsem chtěl nakreslit") a pak samozřejmě zlaté pravidlo, že jedna čára navíc zmrší celý obrázek.. a teď se, chlape, snaž to opravit.. Což není zase ke škodě, "practice makes perfect"..
Jasné, ale k něčemu, co "teče" mě asi nepřemluvíte