23.08.2013, 22:58
(09.08.2013, 13:18)Dreit Napsal(a): Přehrávání 128kb/s MP3 streamu ze sítě si bralo kolem 70% CPU
já mám v obýváku PC s nějakým Pentiem 2,4Ghz (nic víc jsem zatím nezjistil) a při přehrávání mp3 128kbps z přehrávače (AIMP3) bere 100% CPU CPU má minimálně 80°C v klidu teploty přesně nevím protože základovka je tak blbá že při přehřívání nespustila chladič tak se to odstřihlo od senzorů a chladič se přidělal "na tvrdo" pc se pořád přehřívá no jo je to desktop který má jen CPU chladič a zdrojem ven takže do toho pc nejde vzduch páč jediný otvor na vzduch zabírá zdroj
ještě k mému miláčkovi ten má problém s nestabilitou když hraju dýl nějakou hru po vypnutí hry při jakýmkoliv kliknutí na složku,zástupce... spadne asi mi už umírá (i s defaultním nastavení BIOSu) nechci tu vidět slovo reinstal
chtěl bych ho tak rok udržet při životě příští rok si budu totiž stavět noví ale stejně ho nechci opustit (ano mám ten stroj rád )
poslední dobou na něm řeším kolísání výkonu jako 18fps ve wowku když normálně mám 64-70fps mi nepřijde normální (po nějaké době hraní se to srovná)
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Dune - Can't Stop Raving
DA