04.09.2013, 17:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.11.2016, 22:48 uživatelem Cally. Edited 2 times in total.
Důvod úpravy: nefungující link
)
Omlouvám se za dobu byla jsme trochu mimo domov, a po tom co začla škola bude to se mnou jen horší a horší proto bych chtěla poprosit o pochopení že jsem v maturitním ročníku tak že nebudu kreslit jako blesk a přijímat sice AT budu ale dejte mi čas a netlačte na mě
konečně scan verze Purple, a ano je to hnědá omlouvám se, stahuji si obrázky do mobilu *vaše OC* nevím co to za zkrat ale prostě tu druhou jsem měla jako tmavě hnědou -proto bude poslán i nakreslený dáreček ,,jinak originálek bude poslán
Pak tu mám pro NikolPegasister
no ehm nechala jsem se trochu unést a udělala tě po svém spíš jsem se řídila popisem než obrázkama, co se týče jsi sice Changeling ale většina vypadá jako hřebci a tak jsem udělala něco mezi nimi, normal poníkem a Chrys
no snad snad kdyby nelíbilo jsem schopna udělat něco podle tvých představ
konečně scan verze Purple, a ano je to hnědá omlouvám se, stahuji si obrázky do mobilu *vaše OC* nevím co to za zkrat ale prostě tu druhou jsem měla jako tmavě hnědou -proto bude poslán i nakreslený dáreček ,,jinak originálek bude poslán
Pak tu mám pro NikolPegasister
no ehm nechala jsem se trochu unést a udělala tě po svém spíš jsem se řídila popisem než obrázkama, co se týče jsi sice Changeling ale většina vypadá jako hřebci a tak jsem udělala něco mezi nimi, normal poníkem a Chrys
no snad snad kdyby nelíbilo jsem schopna udělat něco podle tvých představ