04.09.2013, 20:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.09.2013, 20:35 uživatelem Atakke. Edited 1 time in total.)
Jj já vím, ale tak jsem to vůbec nemyslel, vím, že G phys by měl být ten kdo tu vybírá členy, ale už jsem se snažil zapojit do spoustu projektů, ale když nás tu bude moc, budeme mít problém se dohodnout, čím víc lidí, tím to bude trvat déle a bude jednodušší, když nás bude míň. Já vím, vypadám jako zloun který chce nčit projekt, ale tak to neni. Chci jen ulehčit práci G physovi aby se nemusel zabývat tím, co zatim neppotřebuje. Napsal jsem, že je kontaktujem později a tak jsem to taky myslel. Nechci nikoho odlačovat pryč.
Jo a btw podívej se na stranu 16, jsem tu od začátku tohodle nápadu a pomáhal jsem G Physovi. Navíc právě tenhle topic způsobil to, proč mám dnes tolik příspěvků kolik mám. Jo a v G Physově týmu jsem zvukař a testuju... jinak se omlouvám, že jsem teď takový, ale je to zřejmě proto, že se moji rodiče rozvádějí . Navíc ještě škola...
TOHLE NENÍ MYŠLENO JAKO SEBELÍTOST!
Btw number 2. G phys sám napsal, že to bude potřebovat až bude hotový základ a taky napsal, že není hotový ani z pěti procent, což udivilo i mě!
Jo a btw podívej se na stranu 16, jsem tu od začátku tohodle nápadu a pomáhal jsem G Physovi. Navíc právě tenhle topic způsobil to, proč mám dnes tolik příspěvků kolik mám. Jo a v G Physově týmu jsem zvukař a testuju... jinak se omlouvám, že jsem teď takový, ale je to zřejmě proto, že se moji rodiče rozvádějí . Navíc ještě škola...
TOHLE NENÍ MYŠLENO JAKO SEBELÍTOST!
Btw number 2. G phys sám napsal, že to bude potřebovat až bude hotový základ a taky napsal, že není hotový ani z pěti procent, což udivilo i mě!
You are loved!
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke
Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím
"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon
YouTube
Moje hudební vlákno
SoundCloud archiv
Discord: atakke
Moc sem nechodím, ale na Discordu vždy odpovím
"Music is everybody's possession. It's only publishers who think that people own it." - John Lennon