05.09.2013, 15:56
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.09.2013, 17:26 uživatelem Baterka. Edited 3 times in total.)
Milá Cally děkuji ti za naprosto skvělé aceo ! Opravdu se mi moc líbí a udělalo tento čtvrtek krásnější. Jsem velmi šťastný že si mi poslala Kartičku tak hezky zabalenou a s milou Derpy na obálce. (to mě nenapadlo jsem bakka, moje oc je také skvělé a obálku sem si taktéž nechal ) Díky za tu svící hvězdičku. Přesně si trefila můj šílený vkus co se týče svících drobností Jsem velmi rád že jsme udělali výměnu. myslím ,že mě to motivuje být bronym. A cítit sounáležitost s forem. Cekově mě to nakoplo a děkuji ti ps: to byl skvělý nápad s tím bronym před jménem !
ps : Jsem volný co se týče aceo tvorby ! neváhejte ! ps: teda.. váhejte.mám přijímačky a pak až bud čas tak začnu zase kreslit poníky .
pps: Kde si sehnala ten pěkný foliový obal na uzavírání ? je to velmi praktické !
ps : Jsem volný co se týče aceo tvorby ! neváhejte ! ps: teda.. váhejte.mám přijímačky a pak až bud čas tak začnu zase kreslit poníky .
pps: Kde si sehnala ten pěkný foliový obal na uzavírání ? je to velmi praktické !