24.10.2011, 20:55
(23.10.2011, 15:30)Moondancer Napsal(a): No já jsem se k nim dostal někdy v roce 1988 porvé, když je dávali ještě mám za to na RTL, nebo tam někde v němčině. Ani si moc nepamatuju jestli mě nějak uchvátili, ale počítám že ne, jelikož jsem měl tak nějak jiné zájmy a víc mě uchvátilo mluvící auto alias Knight Rider =PMoony, klidně se mrknu i na ty starší série, jsem teď na ně docela zvědavá
Znovu jsem se k nim dostal až v roce 1993? když je dávali na CT1-Studio Rosa mám za to. Ježiš, to je pravěk ... to se mi začali zamlouvat a koupil (no, spíše nechal koupit) jsem si i první tehdy pekelně drahou VHS, kterou mám mimochodem dodnes + pár dalších.
No a hodně jsem se o ně začal zajímat po roce 1996 takže asi tak nějak =)
Rok 2003-2007 byl jako delirium, jelikož proběhla řada G3a 4, kde jsem měl chuť rozmlátit monitor.
Ale nakonec to spravili s FiM =)
(23.10.2011, 10:02)Dragea Napsal(a): Já se dostala k MLP přes furry.cz, hlavně přes MoondanceraTak ti nevim jestli to mám brát jako lichotku nebo nějak jinak. Ale ať tak či tak, bylo mi ctí zasvětit dalšího do tajů MLP i kdyby se vzpouzel
(23.10.2011, 08:50)Arrow Napsal(a): Tak já dost dlouho vůbec netušil, že tento seriál existuje. Při běžném prohlížení deviantARTu, nebo Youtube na poníky nenarazíte, pokud je přímo nevyhledáváte. Na to je jich v tom obrovském množství videí a obrázků málo. Teprve když koncem března někdo vytvořil na toto téma fórum na Furry.cz a dal tam odkazy na první díly, tak jsem na ně ze zvědavosti kouknul a bylo to...No to jsem čekal, že je znáš dýl teda Arrow. To jsi mě ale hluboce zklamal