19.10.2013, 19:57
Kikyo, Dragea a ostatní. Všem vám moc děkuji. Opravdu mě baví draky psát ale momentálně se k nim dostávám jen obtížně. Dávám co nejvíce času jiným věcem které mě momentálně provází a povědšinou nejsou zrovna veselé. Tím myslím starosti. Pak tu ale mám už i povinnosti které mě baví a to dávat co nejvíce svého času Aidrien. Stále jsem šíleně zamilovaný a doufám že pochopíte a odpustíte mi mou neaktivitu v posledních pár týdnech .
Mám rozepsanou další kapitolu ale zjistil jsme za pomoci Aidrien že budu muset dát jednu kapitolu ještě dřív. Už mám představu co tam chci a co nejdříve se do toho pustím.
Před nedávnem jsem dal výpověd v práci a hledám si práci na ostravsku. Musím ted více času hledat možnosti najití práce v tomto opravdu nezaměstnaném kraji a doufat že se něco objeví. Zatím se mi ozvali z KFC a pozvali mě na pohovor. Problém je že je to v čase kdy musím pracovat pro nedostatek lidí ve své "ještě" práci v Praze. Prosím držte mi palce ať to nějak vyřeším a podaří se mi najít místo v Ostravě.
Opravdu chci draky psát a bude to ještě dlouhá cesta než je dokončím ale snad i nadále budu mít nějaké čtenáře.
Děkuji za podporu a pochopení.
Mám rozepsanou další kapitolu ale zjistil jsme za pomoci Aidrien že budu muset dát jednu kapitolu ještě dřív. Už mám představu co tam chci a co nejdříve se do toho pustím.
Před nedávnem jsem dal výpověd v práci a hledám si práci na ostravsku. Musím ted více času hledat možnosti najití práce v tomto opravdu nezaměstnaném kraji a doufat že se něco objeví. Zatím se mi ozvali z KFC a pozvali mě na pohovor. Problém je že je to v čase kdy musím pracovat pro nedostatek lidí ve své "ještě" práci v Praze. Prosím držte mi palce ať to nějak vyřeším a podaří se mi najít místo v Ostravě.
Opravdu chci draky psát a bude to ještě dlouhá cesta než je dokončím ale snad i nadále budu mít nějaké čtenáře.
Děkuji za podporu a pochopení.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.