21.10.2013, 17:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.10.2013, 17:03 uživatelem Rwakk. Edited 1 time in total.)
Po delší odmlce se vracím a je to pony tvorba. Je to spíše spontální počin s experimentováním. Pokoušel jsem se něco napsat jinak než doposud ale to si asi uvědomíte hned na začátku sami.
Předem vím že tato povídka si nenajde moc zastánců a nebude moc oblíbená. Pro vědšinu bude nudná ale jsem rád že jsem ji napsal.
K samotné povídce
Poslední je krátká povídka o sedmi stranách. Zdá se vám to normální velikost ale těchto sedm stran je děleno na čtyři části.
Samotný děj nám ukáže konec bezejmenné kapitoly pro velkolepé finále které v seriálu pro mnohé skončilo fiaskem.
Poslední
Doufám že aspoň někomu se to zalíbí i když nevím nevím
Předem vím že tato povídka si nenajde moc zastánců a nebude moc oblíbená. Pro vědšinu bude nudná ale jsem rád že jsem ji napsal.
K samotné povídce
Poslední je krátká povídka o sedmi stranách. Zdá se vám to normální velikost ale těchto sedm stran je děleno na čtyři části.
Samotný děj nám ukáže konec bezejmenné kapitoly pro velkolepé finále které v seriálu pro mnohé skončilo fiaskem.
Poslední
Doufám že aspoň někomu se to zalíbí i když nevím nevím
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?