18.11.2013, 09:24
wow Antošíku
Adys se ti moc povedla .. (má pěknou anatomii a pěkně prostorový čumák.. navíc to pozadí... moc povedené... (onen odlesk u plátna stánku je perfektní..)
Druhý obrázek příliš nezaujal (málo barev ?) je skvěle propracovaný.. ale něco mi tam chybí.. taková jiskra...
Poslední má naprosto skvělé pozadí .. ty stromy s lavičkou ! big působí sakra nasraně
moc dobré. lyra je velmi pěkná. A onen efekt bubliny je taky moc dobrý.. vytknu ti dům.. je podle mě příliš plochý. (a navíc by měl být trochu rozmazaný, aby působil dál než ostatní. (ps: rarity si asi Zapoměla učesat ohon)
Adys se ti moc povedla .. (má pěknou anatomii a pěkně prostorový čumák.. navíc to pozadí... moc povedené... (onen odlesk u plátna stánku je perfektní..) Druhý obrázek příliš nezaujal (málo barev ?) je skvěle propracovaný.. ale něco mi tam chybí.. taková jiskra...
Poslední má naprosto skvělé pozadí .. ty stromy s lavičkou ! big působí sakra nasraně
moc dobré. lyra je velmi pěkná. A onen efekt bubliny je taky moc dobrý.. vytknu ti dům.. je podle mě příliš plochý. (a navíc by měl být trochu rozmazaný, aby působil dál než ostatní. (ps: rarity si asi Zapoměla učesat ohon)