24.11.2013, 15:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.11.2016, 22:56 uživatelem Cally. Edited 1 time in total.
Důvod úpravy: nefungující link
)
Princezny čekající na vybarvení "srsti" -taky brzy na prodej *ale líbí se mi to i takto bílé*
a nějaké záložky co jsem posílala jako bonus že si koupili art *přesněji mou Lunu co zde byl jako první obrázek, a Chryss s kytkou * Prodali se docela dobře, teď už je jedna v Německu a Luna dává dobré sny v Rusku
Bohužel teď kreslím obrázky jako překvapení a nebo objednávky k vánocům, tak že to nemohu zveřejnit, taky se mi do toho motá škola
ale příště tu bude konečně Zagami, protože si ji beru zítra do školy
Baterka: něco jsem o MS zaslechla, ale je někde větší vysvětlení ?
Alexandros: Děkuji
Niky: Děkuji mockrát
Monterka: škoda jen že se i nádherně neprojevil více v seriálu, ale děkuji mockrát, princezny przy dorazí
Frolda: a víš že když jsem ji kreslila nějako jsem si vzpomněla na tebe , neznám moc lidí co jí maji rádi , a děkuji
a nějaké záložky co jsem posílala jako bonus že si koupili art *přesněji mou Lunu co zde byl jako první obrázek, a Chryss s kytkou * Prodali se docela dobře, teď už je jedna v Německu a Luna dává dobré sny v Rusku
Bohužel teď kreslím obrázky jako překvapení a nebo objednávky k vánocům, tak že to nemohu zveřejnit, taky se mi do toho motá škola
ale příště tu bude konečně Zagami, protože si ji beru zítra do školy
Baterka: něco jsem o MS zaslechla, ale je někde větší vysvětlení ?
Alexandros: Děkuji
Niky: Děkuji mockrát
Monterka: škoda jen že se i nádherně neprojevil více v seriálu, ale děkuji mockrát, princezny przy dorazí
Frolda: a víš že když jsem ji kreslila nějako jsem si vzpomněla na tebe , neznám moc lidí co jí maji rádi , a děkuji