07.12.2013, 16:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.12.2013, 01:14 uživatelem Rwakk. Edited 1 time in total.)
Zdravím vás milí čtenáři. Doufám že jste ještě na mě nezanevřeli a těšíte se stejně jako já na další osudy draků a jejich světa.
Po opravdu dlouhé době proto zveřejňuji v pořadí již 29 kapitolu.
K samotné kapitole. Po delší době jsme se do ní pustil a jde na ní vidět že trochu skřípe. Konečně se mi podařilo najít stále zaměstnání a s tím se také vrátila chuť psát dračí příběhy. Až díky této prodlevě jsme si uvědomil nakolik draci souvisí s mojí prací. A děkuji všem kteří nadále čekají na jejich další osudy.
Draci míří ke hvězdám 29
Také vás můžu ubezpečit, že z největší pravděpodobností se již zítra objeví 30 kapitola na těchto stránkách.
S pozdravem
Rwakk
Po opravdu dlouhé době proto zveřejňuji v pořadí již 29 kapitolu.
K samotné kapitole. Po delší době jsme se do ní pustil a jde na ní vidět že trochu skřípe. Konečně se mi podařilo najít stále zaměstnání a s tím se také vrátila chuť psát dračí příběhy. Až díky této prodlevě jsme si uvědomil nakolik draci souvisí s mojí prací. A děkuji všem kteří nadále čekají na jejich další osudy.
Draci míří ke hvězdám 29
Také vás můžu ubezpečit, že z největší pravděpodobností se již zítra objeví 30 kapitola na těchto stránkách.
S pozdravem
Rwakk
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?