(15.12.2013, 23:30)xsoft Napsal(a): - Jako ze lidi ve skole si nezpivaji 3 minutove pisnicky pri pruchodu chodbou?
- jestli jde o to, ze to neni jako verna realita, tak bych poukazal na fakt, ze v realite lidi nejsou kresleni
- spis to beru jako muzikal, kde se cast deje zpiva (a libi se mi to), jinak receno animovanej High School Musical
- no, obcas si proste jen tak zpivaji (look here), a se sluchatkama si dost lidi taky pobrukuje
Ahoj, nejde tak o to, že je to realita, jde o to, že "se prostě zpívá". Nevím proč se pořád musí zpívat. Přijde mi to otravný. Přišlo mi to i v Disneyovkách, kvůli tomu jsem vypnul spoustu filmů od Disney. Mám prostě averzi k náhodnému dějovému zpívání. Moje jediná myšlenka během sledování čehokoliv, kde se zpívá (a není to koncert nebo videoklip) je "shut up already and get back to plot"
Muzikál -- hm, takhle mě nepanadlo na to koukat Já to právě beru spíš jako seriál s příběhem, právě.
(16.12.2013, 04:11)Darm Napsal(a): Mimochodem, neustale zpivajici ponici ti nevadi?
Vadí :-D
(17.12.2013, 19:41)syrope Napsal(a): před zhlédnutím sem si myslel že je to blbost ale potom sem zjistil že je to super film
Jo, přesně!
Eeeyup!
www.klusik.cz
www.klusik.cz