22.12.2013, 02:15
Většinou alespoň trošku sleduji co se chystá za díl a co v něm mám očekávat ale vzhledem k blížícím se Vánočním svátkům jsem neměl čas to sledovat. Až dnes jsem si uvědomil že je Sobota a tudíž další díl. Nechal jsem se překvapit a jediné s čím jsem začínal sledovat díl je informace že se to jmenuje Power Ponies.
Nadšený z použití komiksu tedy vůbec nejsem. Mám radši díly odehrávající se v Ponyvillu nebo jeho okolí. Navíc je tento díl typický pro to že nic do dalších dílů nepřinese. Takový krok bokem jako byly třeba Equestria Girls. Pochybuju že se někdy v budoucím díle objeví narážka na komiks kterým prošli.
Přejdu k hodnocení:
- 1. Záporák trošku jednoduchý. Nic víc.
- 2. Moc se holky nepředvedly
- 3. Děj se dal lehce předvídat
- 4. Flutterhulk by snesla trošku přepracovat
- 5. Díl byl nějak uspěchaný (ale ne proto že bych si ho užíval)
- 6. Zbytečná odbočka od normálního Pony světa.
+++ 7. Rarity byla úžasná a od začátku série ji mám radši a radši a tímto dílem se posunula nad podivuhodně neschopnou Twilight
+ 8. Pinkie Pie už tak rychlá v ještě rychlejší verzi také potěšila.
+ 9. pobavil stroj skázy účelně vypadající jako fén
+ 10. animace některých výrazů jsou super
Celkové hodnocení tudíž je: 5/10
Myslím že průměr je hodnocení které si tato epizoda zaslouží.
Nadšený z použití komiksu tedy vůbec nejsem. Mám radši díly odehrávající se v Ponyvillu nebo jeho okolí. Navíc je tento díl typický pro to že nic do dalších dílů nepřinese. Takový krok bokem jako byly třeba Equestria Girls. Pochybuju že se někdy v budoucím díle objeví narážka na komiks kterým prošli.
Přejdu k hodnocení:
- 1. Záporák trošku jednoduchý. Nic víc.
- 2. Moc se holky nepředvedly
- 3. Děj se dal lehce předvídat
- 4. Flutterhulk by snesla trošku přepracovat
- 5. Díl byl nějak uspěchaný (ale ne proto že bych si ho užíval)
- 6. Zbytečná odbočka od normálního Pony světa.
+++ 7. Rarity byla úžasná a od začátku série ji mám radši a radši a tímto dílem se posunula nad podivuhodně neschopnou Twilight
+ 8. Pinkie Pie už tak rychlá v ještě rychlejší verzi také potěšila.
+ 9. pobavil stroj skázy účelně vypadající jako fén
+ 10. animace některých výrazů jsou super
Celkové hodnocení tudíž je: 5/10
Myslím že průměr je hodnocení které si tato epizoda zaslouží.
A pilot is an artist, expertly maneuvering his brush across the sky to create a masterpiece.
If the king doesn't move, then his subjects won't follow.
If the king doesn't move, then his subjects won't follow.