22.12.2013, 13:33
(21.12.2013, 22:39)kelsey Napsal(a): Jžši,najprv chcete mať niečo pre starších a keď to máte hovoríte,aké to je hrozné. " Už sa konečne rozhodnite,čo chcete.
Pokiaľ ide o mňa, ja som osobne nikdy netúžila po zameraní na starších. Som síce dospelá, ale detské animáky sú mi stále najbližšie (MLP mám osobne rada práve pre tú morálnu, emocionálnu, dizajnovú a hudobnú stránku). Som síce za vážnejší dej, ale nie v takomto štýle. Preferujem skôr emocionálne (temné, dojemné a smutné scény, proste niečo citlivé). Takéto komixové príbehy, hrdinovia so super-schopnosťami, to ma proste neoslovuje. Navyše ma niektoré scénky trochu desili a iné mi prišli trápne (hoci to bolo v komixe). Nejak som nenašla emocionálneho ducha tejto epizódy (nijak ma nedojala), narozdiel od ostatných epizód. 4. séria je "zatiaľ" u mňa najslabšia, aj keď prvých 5 epizód bolo nadpriemerných.
Inak je to v podstate jedno, treba skúsiť každý štýl epizód. Je vlastne dobré, ža sa o to tvorci snažia, aby si každý v tom seriáli niečo našiel, takže hoci mňa táto epizóda nezaujala, budem to brať ako niečo nové v MLP, čo proste trebalo vyskúšať.
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "