24.12.2013, 14:18
(24.12.2013, 10:52)Baterka Napsal(a): Jamis : Je opravdu málo dílů do kterých sem se zakoukal tak aby mě to vtáhlo.
nemůžeš se divit komentářům ,tenhle díl byl prostě zaměřený na Americkou populaci. (Comics)
Nevyrůstal sem na tom-nechává mě to chladným.
Njn, mě se to stane skoro u každého filmu

Jinak komixy rozhodně nejsou jen Americkou záležitostí - tenhle fenomén se rozjel všude. Zrovna včera jsem si k Vánocům koupil Zlatou knihu komixů od Václava Šorela (Galaxia, Vzpoura Mozků, Operace Jericho, Zkáza planety Země...) - všechno věci, které vycházely i u nás za totality v ABC i jinde.
Vyrůstal jsem i na jiných věcech, ale tohle oslovovalo a stále oslovuje podstatnou část populace.
Citace:Navíc nemusím vypíchnout celý díl, bavily mě tam určité momenty a scénky.
a navíc. pokud někdo kritizuje má na to právo je to jeho pohled na věc.
Jasně

<fun pun>Takže tvoje hodnocení stojí za kulový

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive