26.12.2013, 19:45
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 26.12.2013, 19:47 uživatelem Baterka. Edited 2 times in total.)
No.. co říci... vítej zpět I když sem sledoval tvůj Da.
jsem rád že si to tady úplně nevzdala.
tak začneme od konce-
Krásní bbf poníci. tohle ti vždy šlo.
tvůj styl vždy vypadá jako originální vektory na vysoké úrovni + jemné nunance odlesků a stínů.
Poníky zvládáš více než dobře. tohle zdejší populace má ráda. (není myšleno nijak zle, [spoiler: ale oni nechtějí nic jiného! ] )
U mne má úspěch Pinkamena. protože má výbornou anatomii.
Rose má podle mě příliš velké oko. navíc je to ta nudná obyčejná poza z boku která už je provařená neli rozvařená jako špatná tuřínová omáčka.
S porovnáním s posledním obrázkem vidím změnu. Ve stínování vlasů je to čistí a jemnější.
Doufám že nás do budoucna čeká i nějaká invence v tvé tvorbě.
Jinak ještě jednou vítej a jsem rád že zase oživíš tento koutek svojí tvorbou.
ps: jo nezapomněli jsme.
jsem rád že si to tady úplně nevzdala.
tak začneme od konce-
Krásní bbf poníci. tohle ti vždy šlo.
tvůj styl vždy vypadá jako originální vektory na vysoké úrovni + jemné nunance odlesků a stínů.
Poníky zvládáš více než dobře. tohle zdejší populace má ráda. (není myšleno nijak zle, [spoiler: ale oni nechtějí nic jiného! ] )
U mne má úspěch Pinkamena. protože má výbornou anatomii.
Rose má podle mě příliš velké oko. navíc je to ta nudná obyčejná poza z boku která už je provařená neli rozvařená jako špatná tuřínová omáčka.
S porovnáním s posledním obrázkem vidím změnu. Ve stínování vlasů je to čistí a jemnější.
Doufám že nás do budoucna čeká i nějaká invence v tvé tvorbě.
Jinak ještě jednou vítej a jsem rád že zase oživíš tento koutek svojí tvorbou.
ps: jo nezapomněli jsme.