27.12.2013, 17:38
Do Frozen jsem momentálně (a minimálně do doby, než vyjde na DVD/BD) taky blázen. V kině jsem byl už asi šestkrát a minimálně ještě párkrát zajdu. Pokud umíte alespoň trochu anglicky a máte to poblíž, tak ve Slovanském Domě v Praze budou dávat film v ENG bez titulků minimálně ještě do poloviny ledna (1.1.14 dokonce v největším místním sále).
Opravdu to doporučuji, protože i když se český dabing povedl, tak některé detaily jsou prostě nepřeložitelné (promlčený verš v "Do you want to build a snowman", přízvuk Oakena, atd...) a film tím prostě ztrácí.
Po prvním shlédnutí jsem film hodnotil o příčku pod Tangled, nicméně postupně se u mě vyšplhal až na stejnou úroveň, takže také 10/10
Opravdu to doporučuji, protože i když se český dabing povedl, tak některé detaily jsou prostě nepřeložitelné (promlčený verš v "Do you want to build a snowman", přízvuk Oakena, atd...) a film tím prostě ztrácí.
Po prvním shlédnutí jsem film hodnotil o příčku pod Tangled, nicméně postupně se u mě vyšplhal až na stejnou úroveň, takže také 10/10