28.12.2013, 13:32
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.12.2013, 13:35 uživatelem Greytail. Edited 1 time in total.)
OT:
Pokud jde o furríky, tak jde o komunitu lidí, kteří mají rádi zvířata (humanoidní a čtyřnohá) a seriály/filmy s nimi (Ať už jde o klasické disneyovky, z nichž hlavně Lví král je takovou, dá se říci ,,mekkou," ale i pokémony, digimony, ale i poníky). Každý z furríků má svoji fursonu (což je to stejné jako ponysona tady), kterou může klidně normální zvíře, nebo i mix, vedle kterého blednou i leckterá alicorní OC Jinak se ničím neliší od jiných komunit - pořádají svoje cony, kreslí obrázky, píšou povídky a dělají kostýmy (fursuity).
A ohledně toho MtG: A to jsem ještě neřekl, že hrajeme jeden funny formát s dalšími rozšiřujícími pravidly. Moc nových pravidel do klasického formátu zase tolik nepřibylo
(28.12.2013, 12:51)Tuxik Napsal(a): O Furících slýchám celkem často, ale doteď sám nevím, co za komunitu to vlastně je. Byl by Grey (nebo kdokoliv), ochoten do toho trochu zasvětit?
K autorskému čtení:
Frolda tohle zkoušel, pár věcí jsem si zkusil střelit i já, určitě se našlo i více lidí, ale bohužel o tom moc nevím. Pravda je taková, že odezva je u tohohle ještě menší, než u samotných povídek. Na druhou stranu musím říct, že se jedná o příjemné zpestření, človeka to nutí mluvit zřetelně a trénuje si i teatrálnost.
EQG jistě své zastánce má, našli by se lidi, kteří by neměli problém si něco takového přečíst. Na fóru by opět kolovalo něco nového.
A speciálně pro Greytaila:
Rád si s tebou pár her MtG dám, avšak upozorňuji, že jsem naposledy hrál před pěti lety a nová pravidla mi nejsou známa
Pokud jde o furríky, tak jde o komunitu lidí, kteří mají rádi zvířata (humanoidní a čtyřnohá) a seriály/filmy s nimi (Ať už jde o klasické disneyovky, z nichž hlavně Lví král je takovou, dá se říci ,,mekkou," ale i pokémony, digimony, ale i poníky). Každý z furríků má svoji fursonu (což je to stejné jako ponysona tady), kterou může klidně normální zvíře, nebo i mix, vedle kterého blednou i leckterá alicorní OC Jinak se ničím neliší od jiných komunit - pořádají svoje cony, kreslí obrázky, píšou povídky a dělají kostýmy (fursuity).
A ohledně toho MtG: A to jsem ještě neřekl, že hrajeme jeden funny formát s dalšími rozšiřujícími pravidly. Moc nových pravidel do klasického formátu zase tolik nepřibylo
Eyup!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!