28.12.2013, 22:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.12.2013, 23:14 uživatelem Blue Storm. Edited 4 times in total.)
Wow. Výborná epizodka
+ I když všichni víme, jak na tom Rarity je se špínou, tak i přes to mě neskutečně překvapila s tím skafandrem a následným netopírem na její helmě.
+ Pinkie Pie v roli rychlokrtka? No proč néé.
+ Dostala mě scéna se světlama z Batmana, jakožto přivolávač se svým CM.
+ Twili se svojí laserovou tabulí? Moderní to prvek, co překvapil.
+ Perfektní song
+ No a samozřejmě Flutterbat. Nečekal jsem, že tak krátce po sobě bude Fluttershy v jinačím zpodobnění, než jaká je. ( příznivci Cosplaye této kobylky teď budou mít docela fušku si vybrat mezi Flutterhulkem a Flutterbatem. )
Malinko mě tam ale chyběl Big Mac s Granny Smith. Když už bylo na jejich farmě takové nebezpečí, mohli se tam nějak objevit.
+ I když všichni víme, jak na tom Rarity je se špínou, tak i přes to mě neskutečně překvapila s tím skafandrem a následným netopírem na její helmě.
+ Pinkie Pie v roli rychlokrtka? No proč néé.
+ Dostala mě scéna se světlama z Batmana, jakožto přivolávač se svým CM.
+ Twili se svojí laserovou tabulí? Moderní to prvek, co překvapil.
+ Perfektní song
+ No a samozřejmě Flutterbat. Nečekal jsem, že tak krátce po sobě bude Fluttershy v jinačím zpodobnění, než jaká je. ( příznivci Cosplaye této kobylky teď budou mít docela fušku si vybrat mezi Flutterhulkem a Flutterbatem. )
Malinko mě tam ale chyběl Big Mac s Granny Smith. Když už bylo na jejich farmě takové nebezpečí, mohli se tam nějak objevit.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.