29.12.2013, 04:10
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.12.2013, 04:32 uživatelem Lampička. Edited 1 time in total.)
Tak jsem zase tu. Je absurdní, že na fóru jsem opět jen chvilku a nejradši bych zas zdrhla. No... Nemůžu vás ochudit o další telenovelu. Tady máte první sousto.
Nakreslila jsem jeden super feels obrázek. Bohužel jsem jaksi špatně sloučila vrstvy a blbne mi vyhlazení, teď jsem už unavená, ale brzy to spravím.
Pokud jde o téma obrázku... Kdo ví, ať ví, kdo neví, nechť neví navždy.
(S předlohou, derpila mi póza.)
A jednou přišel den, kdy se k ní všechny její milované hvězdy otočily zády. Což bylo trochu ironické, vzhledem k tomu, že světlo bylo celý její život. Poté nastala tma, kterou tak nenáviděla, a zima.
Pro více hrbolatých okrajů stačí otevřít na nové kartě.
Nakreslila jsem jeden super feels obrázek. Bohužel jsem jaksi špatně sloučila vrstvy a blbne mi vyhlazení, teď jsem už unavená, ale brzy to spravím.
Pokud jde o téma obrázku... Kdo ví, ať ví, kdo neví, nechť neví navždy.
(S předlohou, derpila mi póza.)
A jednou přišel den, kdy se k ní všechny její milované hvězdy otočily zády. Což bylo trochu ironické, vzhledem k tomu, že světlo bylo celý její život. Poté nastala tma, kterou tak nenáviděla, a zima.
Pro více hrbolatých okrajů stačí otevřít na nové kartě.
Mám ráda plyšový alpaky. Ta moje je růžová a jmenuje se Josefína.
INFJ a hejtr, tak se aspoň předem připravte.
Jsem zde. Pokud si mě ale jen tak přidáte a ani nenapíšete, kdo jste, je malá šance, že žádost přijmu.
INFJ a hejtr, tak se aspoň předem připravte.
Jsem zde. Pokud si mě ale jen tak přidáte a ani nenapíšete, kdo jste, je malá šance, že žádost přijmu.