29.12.2013, 12:20
(28.12.2013, 14:05)Dex Napsal(a): Ačkoliv s tímhle threadem nemám vůbec nic společného tak jsem si dal tu práci a přečetl posledních 10 stránek. Z toho co jsem pochopil jsem jasně pro variantu varovat ho před trestním oznámením a pokud pořád nebude reagovat tak ho ještě zkusit kontaktovat IRL (třeba je to jenom hodně blbá souhra náhod...).
Kdysi sem se s ním o tom bavil na srazu v čajovně. Strašně dlouho se vymlouval na to, že s jeho studentským účtem nemůže odeslat tak vysoký částky. Řešení? Vyber je a přines mi je. Nedokázal sem ho k tomu dokopat. BTW v čajovně se zdál naprosto v pohodě.
(28.12.2013, 21:50)Aidrien Assagir Napsal(a): [align=justify]Omlouvám se, že se do toho míchám, ale pokud někdo zná jeho údaje (postačí jméno a datum narození), mělo by se sepsat varování, že pokud se to nebude do určité doby řešit, pak vše oznámíte na Policii ČR.
Jméno i datum narození má na FB. Pan Veselý, ročník 95.
-----
Citace:Ahoj Sarethe,
jestli si chceš hrát na pštrosa... Když to nejde po dobrém, tak to půjde po zlém. Vybraná částka přesáhla 5 000 Kč, takže to cos udělal už není přestupek, ale trestný čin. Uděláme to takhle. Jestli peníze nemáš, tak se můžeme domluvit na splácení. Dejme tomu 1 000 Kč měsíčně? Do 15. ledna nám nějak důvěryhodně vysvětlíš co se stalo s penězma a proč nám je nemůžeš vrátit, pokud je nemáš. Pokud se tak nestane, tak se na bronies.cz objeví vzor trestního oznámení, který podáme do konce ledna. A jestli myslíš, že to nějak okecáš, tak příští vzor bude předžalobní upomínka (kvůli uznání nákladů) a vzor žaloby na zaplacení. Při takhle malejch částkách bys měl počítat s tím, že jen na nákladech řízení bude k úhradě několikanásobek, takže např. místo 200 Kč můžeš nakonec zaplatit v exekuci kolem 15 000 Kč. A při cca dvaceti lidech co poslali peníze... Trvalo to dlouho, ale bronies už začínaj bejt vážně nasraní.
Odesláno na FB. Z tohodle už asi nebude moc Veselý.
Brahmavihára – buddhistické L&T

„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora