29.12.2013, 15:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.12.2013, 15:17 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
Hazmat Rarity, Pinkie Pie Drill (umí vrtat i pozpátku ocasem ), AJ sjetá apple buckingem, Flutterbat, fruit bat wrap up... OMG
RadlanJay: Kdyby se FS chovala jinak, tak jí to nikdo neuvěří. Je to prostě její přirozenost. I v realitě existujou lidi s různými rozdílnými názory a často se nedá říct, že je nějakej z nich lepší/horší.
Jde o seriál pro děti a netušíme, jak se v něm různá zvířata chovají. Srovnávat FS a netopýry s Hitlerem a 3. říší mi přijde naprosto mimo. Když to budem brát takhle, tak jaký sou jiný alternativy? Vyvraždění netopýrů? Nebo je pošleme způsobovat hladomor někam jinam, protože to už nebude náš problém? Jaký lepší řešení tě napadá? Tohle je win-win situace. Ptáci taky s***u všude možně a pomáhaj šířit semínka rostlin. A netopýři budou mít od poníků klid, když budou vysávat jabka jen tam kde můžou.
Taky se mi ale nelíbilo použití Pohledu jako zbraně. Já navíc myslel, že ho neumí vyvovat když chce.
BTW co ten konec?
Jde o seriál pro děti a netušíme, jak se v něm různá zvířata chovají. Srovnávat FS a netopýry s Hitlerem a 3. říší mi přijde naprosto mimo. Když to budem brát takhle, tak jaký sou jiný alternativy? Vyvraždění netopýrů? Nebo je pošleme způsobovat hladomor někam jinam, protože to už nebude náš problém? Jaký lepší řešení tě napadá? Tohle je win-win situace. Ptáci taky s***u všude možně a pomáhaj šířit semínka rostlin. A netopýři budou mít od poníků klid, když budou vysávat jabka jen tam kde můžou.
Taky se mi ale nelíbilo použití Pohledu jako zbraně. Já navíc myslel, že ho neumí vyvovat když chce.
BTW co ten konec?
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora