30.12.2013, 15:07
Nemyslím si, že primárním účelem by mělo být Sarethovi zavařit, ale přimět ho k tomu, aby peníze vrátil a začal s námi komunikovat (i když mi v tomhle taky uvízly nějaké peníze, tak jejich navrácení nepodmiňuju nějakou pomstou).
Což nemá být něčí obhajoba - jen bych nerad, aby se tenhle thread zvrhnul v "kdo ho najde první, ať mu dá ránu i za mě". Přesně jak píše May - kdyby se zachoval jako chlap a postavil se k tomu čelem, bude to vypadat jinak - jde hlavně o přístup.
Což nemá být něčí obhajoba - jen bych nerad, aby se tenhle thread zvrhnul v "kdo ho najde první, ať mu dá ránu i za mě". Přesně jak píše May - kdyby se zachoval jako chlap a postavil se k tomu čelem, bude to vypadat jinak - jde hlavně o přístup.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive