02.01.2014, 14:57
(02.01.2014, 09:56)Elevea Napsal(a):
(02.01.2014, 10:16)Melgarh Napsal(a):
Spíše bych to viděl tak, že Elevea poukazuje např. na tento stav:
(31.12.2013, 15:25)Monterka Napsal(a):
Než byl tento příspěvek pod čarou opraven MBitem (tady jsem spoiler button v příspěvku odstranil, kvůli použití SB zde v tématu):
(30.12.2013, 15:37)Frolda Napsal(a):
Pokud bych vzal v úvahu tento konkrétní případ, tak se Frolda přešlápnul, ano, budeme to tolerovat, ale se současným týmem moderátorů by během pár hodin dostal warn (kdyby Frolda patřil mezi "modré") a příspěvek by byl opraven. Co jsem se čas od času na to podíval, tak opravení spoiler-buttony provedl až MBite po upozornění Montérkou a o trestu jsem jsem se nikde nedočetl (do moderátorských tajných sekcí a PMek MODů fakt nevidím).
Jiných případů jsem si nevšiml, protože nemám čas (a poslední dobou ani náladu) pročmuchávat všechny přístupný části fóra a hledat problém.
Co třeba zavést warn systém i pro MODy (s trochu tvrdšími pravidly), když už by MOD měl jít příkladem? Asi bych toho chtěl už moc, aby % warnů MODů měli možnost vidět všichni registrovaní...
Nebo prostě interní tresty MODů oznamované veřejně. Na WoW serveru, kde jsem byl, tak dotyčný MOD udělal třeba 3 přešlapy a byl degradován; za 1 opravdu velký přešlap byl vyhozen z GM týmu; samozřejmě po diskuzi s ním, proč to tak udělal.