02.01.2014, 20:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.01.2014, 20:40 uživatelem Máro. Edited 3 times in total.)
Prvým mojim dielkom, ktoré po dlhej dobe na fóre zverejním je nová kapitola pre moju najnovšiu poviedku Vôľa päste. Tá patrí do mojej nezávislej tvorby, čiže nečakajte nič spojeného s poníkmi. (to ale prezrádza už názov samotný).
Ak sa chcete dozvedieť o čom poviedka je, na prvej strane sa nachádza jej stručný popis, ak chcete poviedku ohodnotiť nie len slovne, máte možnosť na mojej oficiálnej stránke.
Ak sa vám moja celková tvorba vrátane tejto poviedky páči, nezabudnite klinúť na odkaz na môj Facebook fanpage v mojom podpise, kde mi môžete dať like a stránku zdielať
Ak sa chcete dozvedieť o čom poviedka je, na prvej strane sa nachádza jej stručný popis, ak chcete poviedku ohodnotiť nie len slovne, máte možnosť na mojej oficiálnej stránke.
Ak sa vám moja celková tvorba vrátane tejto poviedky páči, nezabudnite klinúť na odkaz na môj Facebook fanpage v mojom podpise, kde mi môžete dať like a stránku zdielať