Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan
Lidi... uvědomte si, o co tady jde.

Pořád si stěžujete, že se k TS nikdo nechová jako k princezně. Že ji nikdo nepoznává. ANo je to divné.

Ale co byste chtěli? Aby se každý nový poník Twilight klaněl, aby si všichni ukazovali na její křídla? Aby měla všude rudé koberce, zlaté vozy a vojenskou ochranku?

Co by pak z toho seriálu bylo? Princess Sparkle Show ? Dívat se, jak každý díl vymezuje místo pro Twilight? Pardon, PRINCEZNU Twilight Sparkle ? A co ostatní charaktery? To musí mít každý z nich status Princezna, aby si zasloužili prostor v epizodě? Proč si třeba nikdo nestěžuje, že v Manehattenu nikdo nepoznal Applejack, i když tam vyrůstala, nebo proč se jí nikdo nesmál, že je z venkova?

Já jsem se tohohle nejvíce bál, ale jsem rád, že se to tak nevyvinulo, a tvůrci nám co chvíli neházejí do obličeje.. Měli jsme první dvojdíl, který se i tak jmenoval. Co víc ještě chcete? Remake Princess Promenade?

Každý díl má pouze dvacet minut. A je tady šest poníků, každý s unikátní osobností, vlastnostmi, a možnostmi. Já jsem rád pokaždé, když Twilight neřeší všechno svými kouzly a není středem pozornosti. Jsem rád, že jsem dostal díl, kde Twilight dělá, že není.

A když vám tohle nestačí, tak se koukněte na tohle:
[Obrázek: eKS0hH0.jpg]

P.S. Recenzi napíšu zítra.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
Epizoda 8: Rarity Takes Manehattan - od Pexxa - 28.12.2013, 13:51
RE: Epizoda: 8 Rarity Takes Manehattan - od RadlanJay - 05.01.2014, 01:45

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)