05.01.2014, 02:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.01.2014, 03:00 uživatelem Blue Storm. Edited 3 times in total.)
Asi před dvěma měsíci jsem na YT narazil na Love Conquers All a svým zpracováním se mi okamžitě tvorba toho člověka doslova vryla do života. Skoro denně si pustím jakýkoliv song od Melody Ponyho, protože jsem zatím nenarazil na lepší. Opravdu.
No a teprve před pár minutama se podívám na toto vlákno a s naprostým šokem zjistím, že Melody Pony je čech !!!
Ary. Ani nevíš, jak jsem ještě vyklepaný z toho zjištění a uplynulo hodně minut, než jsem dal spodní čelist zpět. Musim se omluvit za to, že jsem tvé vlákno viděl teprve nyní.
Ale o to větší je mé překvapení z toho všeho. A já ti musím poděkovat. Máš úžasný cit k hudbě a já ti za to děkuji, že svým uměním jsi mi dal do života další nádherný kousek MLP v brony stylu který miluji.
Wow. Máme svého Daniela Ingrama
No a teprve před pár minutama se podívám na toto vlákno a s naprostým šokem zjistím, že Melody Pony je čech !!!

Ary. Ani nevíš, jak jsem ještě vyklepaný z toho zjištění a uplynulo hodně minut, než jsem dal spodní čelist zpět. Musim se omluvit za to, že jsem tvé vlákno viděl teprve nyní.

Wow. Máme svého Daniela Ingrama

Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.