05.01.2014, 22:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.01.2014, 16:11 uživatelem Deus Ex. Edited 1 time in total.)
Tak jsem se po dlouhé době rozhodl dokreslit na Discordův obrázek pozadí. Pozadí moc kreslit neumím a také jsem se s ním moc nepiplal, takže to není žádná sláva (hlavně ten Ponyville a Canterlot vypadají hrůzně ), ale posuďte sami:
Na Vánoce jsem dostal tablet na kreslení, takže ho zkouším a učím se s ním zacházet. Zatím v něm kreslím různé blbosti, ale plnohodnotné obrázky ještě ne, protože na ty zatím nemám koule
P.S.: U tabletu mám jednu nepříjemnost, že má jiný poměr stran, než můj monitor, takže když například nakreslím na tabletu kolečko, tak ho mám ve výsledku roztáhnuté. Nevíte prosím někdo, jak to upravit?
Na Vánoce jsem dostal tablet na kreslení, takže ho zkouším a učím se s ním zacházet. Zatím v něm kreslím různé blbosti, ale plnohodnotné obrázky ještě ne, protože na ty zatím nemám koule
P.S.: U tabletu mám jednu nepříjemnost, že má jiný poměr stran, než můj monitor, takže když například nakreslím na tabletu kolečko, tak ho mám ve výsledku roztáhnuté. Nevíte prosím někdo, jak to upravit?
♫ There's a lot of pretty, pretty ones that want to get you high... ♪
♫ But all the pretty, pretty ones will leave you low and blow your mind... ♪
♫ But all the pretty, pretty ones will leave you low and blow your mind... ♪