06.01.2014, 18:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.01.2014, 19:05 uživatelem elizabeth558. Edited 1 time in total.)
Pravda vypadaju trochu moc preplacane a farebne.... (Applejack mi pripomina vianocnu vyzdobu)
a nemyslim ze by islo len o jeden diel(viz power ponies) lebo Twi ma svoju korunku. Navyse ak uz aj Hasbro zacalo na to vyrabat hracky + potvrdenie o dajakej "duhovej sile" z dielu Rarity takes Manhattan---> ludia ja sa zacinam bat. Co sa tyka filmu nevadil by mi, EG1 nebol zas az taky pruser, ale ak ich napadne kvoli tomu dat zase taku dlhu pauzu tak sa cosi stane!!!!!
Prikladam sice FanArt ale podla mna vydareny a pravdepodobny
a nemyslim ze by islo len o jeden diel(viz power ponies) lebo Twi ma svoju korunku. Navyse ak uz aj Hasbro zacalo na to vyrabat hracky + potvrdenie o dajakej "duhovej sile" z dielu Rarity takes Manhattan---> ludia ja sa zacinam bat. Co sa tyka filmu nevadil by mi, EG1 nebol zas az taky pruser, ale ak ich napadne kvoli tomu dat zase taku dlhu pauzu tak sa cosi stane!!!!!
Prikladam sice FanArt ale podla mna vydareny a pravdepodobny
Niektorí sa ako velikáni už narodia, niektorí toho dosiahnu sami, niektorí sú k tomu donútení... a potom sú tu tí ostatní.
Luna & Fluttershy are my best villains
Luna & Fluttershy are my best villains