12.01.2014, 00:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2014, 00:10 uživatelem ozzacek. Edited 2 times in total.)
Úžasná epizoda, nicméně pár výhrad bych měla :
+ Děj jako takový - jak už tu bylo řečeno, těch dvacet minut krásně uteklo, žádné hluché místo.
+ Big Mac. Konečně dostal trochu prostoru.
+ Song. Po Stop the bats ! jsem si byla jistá, že lepší písnička už ve 4. sérii nebude ale teď vážně nevím
+ Pinkie. Zdá se mi, že se u ní tvůrci pokoušejí najít správnou cestu mezi normálním a naprosto ztřeštěným chováním a jsou na dobré cestě.
+ Applebloom. V dílech s CMC jí obvykle nesnáším, ale tady byla hrozně cute.
- Pinkie mluví rychleji a ještě vyšším hlasem než dřív. Už jí skoro vůbec nerozumím.
- Očekávatelný konec.
Čtvrtá série se mi nejdřív nezdála nic moc, ale od Bats ! šla kvalita dílů prudce nahoru. Doufám, že ji to vydrží.
+ Děj jako takový - jak už tu bylo řečeno, těch dvacet minut krásně uteklo, žádné hluché místo.
+ Big Mac. Konečně dostal trochu prostoru.
+ Song. Po Stop the bats ! jsem si byla jistá, že lepší písnička už ve 4. sérii nebude ale teď vážně nevím

+ Pinkie. Zdá se mi, že se u ní tvůrci pokoušejí najít správnou cestu mezi normálním a naprosto ztřeštěným chováním a jsou na dobré cestě.
+ Applebloom. V dílech s CMC jí obvykle nesnáším, ale tady byla hrozně cute.

- Pinkie mluví rychleji a ještě vyšším hlasem než dřív. Už jí skoro vůbec nerozumím.
- Očekávatelný konec.
Čtvrtá série se mi nejdřív nezdála nic moc, ale od Bats ! šla kvalita dílů prudce nahoru. Doufám, že ji to vydrží.

The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.