18.01.2014, 12:14
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.01.2014, 14:08 uživatelem Rwakk. Edited 1 time in total.)
Dnešní rozhovor náleží kritičce s bohatou zkušeností ohledně vlastní tvorby. Její jméno je Aidrien Assagir. Také je to šikovná korektorka a tímto rozhovorem vám něco o ní poodhalím.
Vítám tě u našeho rozhovoru. Jsem rád, že jsi k němu svolila, a zajímalo by mě, co se skrývá za tvojí přezdívkou. Vím, že tvůj blog má mnoho čtenářů, ale na bronies nevystupuješ jako autor, ale spíše jako kritik.
Moc dobře vím, že na bronies jsi zveřejnila své staré povídky, ale zajímalo by mě, proč nepíšeš i povídky s pony tématikou.
Dala jsi podnět k tomu, aby vznikl sborník povídek bronies autorů, a sama ses přihlásila jako jeden z nich. Napíšeš tedy pony povídku?
Jsi neodmyslitelnou součástí Rwakkových rozhovorů. Co si o nich myslíš?
Jsi převážně známá jako literární kritik. Co to všechno obnáší?
Moje další otázka zní – z vlastní zkušenosti vím, že děláš korektury – existuje víc lidí, kterým jsi je dělala, nebo kteří tě o ni žádali?
Ohledně tvé vlastní tvorby – všiml jsem si, že často píšeš drabble. Co to vlastně drabble je a proč je tak ráda píšeš?
Určitě alespoň částečně sleduješ situaci v literární sekci. Co si o ní myslíš? Napadá tě nějaký způsob, jak ji změnit?
S jistotou vím, že ses účastnila literárních soutěží. Povíš nám o nich něco? Jak jsi dopadla?
Jsi v kontaktu s ostatními autory a kritiky fóra?
Řekla jsi, že děláš korektury už jen mně. Proč zrovna já?
Už jsi mou nepostradatelnou součástí a navíc i spoluautorkou „Draci míří ke hvězdám“. Prvotní impulz k jejich napsání jsi mi dala ty. Co si o nich dnes myslíš?
Co je tvým největším úspěchem a neúspěchem?
Zmínila jsi svůj vlastní svět. Povíš nám o něm něco?
To je velice zajímavé. Nicméně se už blížíme ke konci. Tak by mě zajímaly tvé koníčky, zájmy, oblíbená hudba a jídlo, zda jsi zadaná nebo volná. Věřím, že broníci po těchto informacích přímo dychtí.
Malá otázka na závěr – souvisí tvá činnost i se školou?
Jsem rád, že alespoň trošku jsem ti nápomocen. Co vzkážeš čtenářům na závěr?
Tímto se s tebou loučím a pomyslně tě líbám, lásko.
Vítám tě u našeho rozhovoru. Jsem rád, že jsi k němu svolila, a zajímalo by mě, co se skrývá za tvojí přezdívkou. Vím, že tvůj blog má mnoho čtenářů, ale na bronies nevystupuješ jako autor, ale spíše jako kritik.
Moc dobře vím, že na bronies jsi zveřejnila své staré povídky, ale zajímalo by mě, proč nepíšeš i povídky s pony tématikou.
Dala jsi podnět k tomu, aby vznikl sborník povídek bronies autorů, a sama ses přihlásila jako jeden z nich. Napíšeš tedy pony povídku?
Jsi neodmyslitelnou součástí Rwakkových rozhovorů. Co si o nich myslíš?
Jsi převážně známá jako literární kritik. Co to všechno obnáší?
Moje další otázka zní – z vlastní zkušenosti vím, že děláš korektury – existuje víc lidí, kterým jsi je dělala, nebo kteří tě o ni žádali?
Ohledně tvé vlastní tvorby – všiml jsem si, že často píšeš drabble. Co to vlastně drabble je a proč je tak ráda píšeš?
Určitě alespoň částečně sleduješ situaci v literární sekci. Co si o ní myslíš? Napadá tě nějaký způsob, jak ji změnit?
S jistotou vím, že ses účastnila literárních soutěží. Povíš nám o nich něco? Jak jsi dopadla?
Jsi v kontaktu s ostatními autory a kritiky fóra?
Řekla jsi, že děláš korektury už jen mně. Proč zrovna já?
Už jsi mou nepostradatelnou součástí a navíc i spoluautorkou „Draci míří ke hvězdám“. Prvotní impulz k jejich napsání jsi mi dala ty. Co si o nich dnes myslíš?
Co je tvým největším úspěchem a neúspěchem?
Zmínila jsi svůj vlastní svět. Povíš nám o něm něco?
To je velice zajímavé. Nicméně se už blížíme ke konci. Tak by mě zajímaly tvé koníčky, zájmy, oblíbená hudba a jídlo, zda jsi zadaná nebo volná. Věřím, že broníci po těchto informacích přímo dychtí.
Malá otázka na závěr – souvisí tvá činnost i se školou?
Jsem rád, že alespoň trošku jsem ti nápomocen. Co vzkážeš čtenářům na závěr?
Tímto se s tebou loučím a pomyslně tě líbám, lásko.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!