18.01.2014, 23:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.01.2014, 23:49 uživatelem ozzacek. Edited 1 time in total.)
Díl dobrý, taková klasika. Úplně první v této sérii, kde jsem se vydržela nekouknout na ani jeden spoiler
+ Dashie V celé téhle sérii jí oproti ostatním dost nadržují, ale zrovna ona mě nikdy neomrzí
+ Teorie klíče = předměty se stává canonem
+ Soarin dostal konečně trochu prostoru
+ Background gryffoni. Celý díl jsem pak nenápadně vyhlížela draky, mantichory a podobně
+ Rozstleskávačky všech týmů byly boží, duhové paruky
+ Derpy. Moc jí nemusím, ale potěšila.
- Bulk Biceps mě začal štvát po asi patnácti vteřinách.
- Jak už tu někdo psal, Twilight zachraňuje situaci. Tohle si měla Dash vyřešit sama.
- Na to, že je Pinkie její údajně nejlepší kamarádka, tak se starala jen o nějaký pitomý pon-pony.
- Spitrfire jsem dřív měla ráda, teď z ní dělají druhou Gildu.
Epizoda posunula děj dopředu a celkově se mi líbila. Ale Bats! a Pinkie Apple Pie to nesahalo ani po... (mají epizody kotníky ?!?)
+ Dashie V celé téhle sérii jí oproti ostatním dost nadržují, ale zrovna ona mě nikdy neomrzí
+ Teorie klíče = předměty se stává canonem
+ Soarin dostal konečně trochu prostoru
+ Background gryffoni. Celý díl jsem pak nenápadně vyhlížela draky, mantichory a podobně
+ Rozstleskávačky všech týmů byly boží, duhové paruky
+ Derpy. Moc jí nemusím, ale potěšila.
- Bulk Biceps mě začal štvát po asi patnácti vteřinách.
- Jak už tu někdo psal, Twilight zachraňuje situaci. Tohle si měla Dash vyřešit sama.
- Na to, že je Pinkie její údajně nejlepší kamarádka, tak se starala jen o nějaký pitomý pon-pony.
- Spitrfire jsem dřív měla ráda, teď z ní dělají druhou Gildu.
Epizoda posunula děj dopředu a celkově se mi líbila. Ale Bats! a Pinkie Apple Pie to nesahalo ani po... (mají epizody kotníky ?!?)
The best things in life are beginning with F.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.
Family, Friendship, Food, Friday, Fun, Fadventure time.