20.01.2014, 14:01
Líbilo moc
i když se nakonec neukázalo že by [spoiler: Pinkie Pie měla s Apple family jisté rodinné vazby], tak mi to vůbec nevadilo, neb pro mě byla pointa jako vždy trochu jinde
aneb každý kdo zažil, jak se rodina tváří navenek a jaké vztahy panují uvnitř, tak mu tenhle díl většinu těch spojitostí připomene.
A taky dobré připomenutí, že rodinu drží pohromadě jiné vazby, než ostatní společenství a vnitřní rozpory, pokud nejdou do hloubky ji nepostihují tolik (může to být u různých lidí různé, nicméně tohle je moje osobní zkušenost).
Písnička úžas - na country a folku jsem více či méně odkojený, takže se tohle co nejdříve naučím

A taky dobré připomenutí, že rodinu drží pohromadě jiné vazby, než ostatní společenství a vnitřní rozpory, pokud nejdou do hloubky ji nepostihují tolik (může to být u různých lidí různé, nicméně tohle je moje osobní zkušenost).
Písnička úžas - na country a folku jsem více či méně odkojený, takže se tohle co nejdříve naučím

Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive