26.01.2014, 22:35
Nápad je to dobrý. Trochu realističtější než vyobrazení v seriálu, ale i v seriálu byla její rodina vykreslena jako Amišové. Sice liberální, ale stále Amišové a Pinkie na Rumsprinze je tak vlastně skoro kánon, až na tu reakci rodiny, ale vždycky si mohla říct, že nebude CMCčka děsit, a tak své vyprávění upravila, přecejen je Laughter a ne Honesty.
Chybky jsou, ale nevšiml jsem si ničeho, co by vyloženě tlouklo do očí a už ti to tu vypíchla Aidrien.
Pokud je tohle tvoje prvotina, rozhodně to má potenciál. Četlo se to dobře, těším se na další.
Chybky jsou, ale nevšiml jsem si ničeho, co by vyloženě tlouklo do očí a už ti to tu vypíchla Aidrien.
Pokud je tohle tvoje prvotina, rozhodně to má potenciál. Četlo se to dobře, těším se na další.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte